Welkom op mijn website!

Ik ben Mariska, een professionele fotograaf gevestigd in het prachtige Etten-Leur, Noord-Brabant. Samen met mijn partner en drie lieve dochters geniet ik van het leven in deze gezellige stad.

Fotografie is altijd een passie van me geweest, en sinds 2020 heb ik van mijn hobby mijn beroep gemaakt. Mijn specialisatie ligt in familiefotografie, waarbij ik me voornamelijk richt op het vastleggen van mooie momenten in de natuur. Of het nu gaat om zwangerschapsfotografie, gezinsfotografie of kinderfotografie, ik ben er om jullie kostbare herinneringen te vereeuwigen.

Mijn stijl van fotograferen is ontspannen, speels en af en toe wordt er geposeerd. Ik geloof dat de beste foto’s ontstaan wanneer mensen zich op hun gemak voelen. Vooral kinderen voelen zich vaak direct op hun gemak bij mij, waardoor er spontane en levendige foto’s ontstaan.

Na de fotoshoot neem ik de tijd om de foto’s zorgvuldig te bewerken voordat ze aan jullie worden geleverd. Mijn bewerkingen zijn minimaal en ik gebruik geen filters. Ik zorg er alleen voor dat de kleuren mooi tot hun recht komen, zodat het eindresultaat puur en authentiek is.

Ik nodig je uit om een kijkje te nemen in mijn portfolio en de eerdere fotoshoots te bekijken. Mocht je vragen hebben of een afspraak willen maken, neem dan gerust contact met me op. Ik kijk ernaar uit om samen met jou prachtige momenten vast te leggen!

Met vriendelijke groet,
Mariska

Stuur me een berichtje